PostNL (NED) € 6,75  
Boven €130,- geen verzendkosten.

PostNL (EU)  € 12,50
Boven €150,- geen verzendkosten. 

Pickup at store in Rotterdam gratis.

BELANGRIJKE MEDEDELING
Hou er rekening mee dat wij geen import of douane kosten dekken voor leveringen buiten de Europese Unie. Tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor verloren, beschadigde of verkeerd geleverde bestellingen. Wij fungeren enkel als tussenpersoon tussen onze klanten en de postbedrijven.

PICKING EN PACKING VAN DE ORDER
Nadat de bestelling is voltooid verzenden wij een email met daarin een overzicht van de bestelling en het ordernummer. De order is dan door ons in behandeling genomen. Hou er rekening mee dat wij in sommige gevallen 1 tot 2 dagen benodigd hebben om de orders te overhandigen aan het postbedrijf. 

TRACKING VAN DE ORDER
Nadat de bestelling is overhandigd aan het postbedrijf wordt er een email verstuurd met een unieke tracking code. Voor orders buiten West Europa die met de standard shipping oplossing worden verzonden is er een beperkte tracking service beschikbaar. Dus hou hier rekening mee. 

Voor verdere vragen over onze verzendservices zijn wij per email te bereiken via info@bohemianrotterdam.nl. Een bezoek aan onze winkel in Rotterdam is natuurlijk eventueel ook mogelijk.

RETOUREN EN OMRUILINGEN
Wanneer u niet tevreden bent met uw aankoop dan kunt u gemakkelijk een bestelling retourneren of omruilen voor de juiste maat binnen 14 dagen nadat u het artikel heeft ontvangen. Voor store pick-up's geldt het retourtermijn van 14 dagen vanaf het moment dat u bericht heeft ontvangen dat uw bestelling klaar staat. U kunt een aankoop retourneren of ruilen in onze winkel in Rotterdam dan wel kunt u de aankoop retourneren per post door de volgende stappen te doorlopen:

 1. Zorg ervoor dat het artikel ongebruikt en compleet is. ( de originele verpakking, eventuele prijskaartjes en andere bijbehorende attributen). Het artikel dient niet gedragen dan wel gewassen te zijn.
 2. Plaats het product in een verzenddoos. U kunt de doos gebruiken die door ons is geleverd mits deze niet beschadigd is. 
 3. Vul het retourformulier in. U kunt dit formulier ook gebruiken wanneer u het product wilt omwisselen voor een andere kleur of een andere maat of een geheel ander product. 
 4. Zorg er voor dat de verzenddoos goed is dichtgeplakt. 
 5. Plaats ons retouradres op de doos. Het adres staat op het retourformulier.
 6. Lever de doos af bij een betrouwbaar postbedrijf (PostNL, DPD of UPS bijvoorbeeld). Zorg ervoor dat de verzending altijd te traceren valt.
 7. Mocht u een product willen omruilen, neem dan zo snel mogelijk contact op met ons via info@bohemianrotterdam.nl  Zo kunnen wij het product direct voor u reserveren, mocht deze op voorraad zijn.

 BELANGRIJKE MEDEDELINGEN

 • Alle retouren moeten verzonden worden incl. tracking code. Zo voorkomen wij misverstanden of producten wel of niet zijn aangekomen. Tevens moeten alle producten ongebruikt, niet beschadigd en compleet ( dit houdt in: de originele verpakking, eventuele prijskaartjes en andere bijbehorende attributen) zijn. 
 • Het kan tot 5 werkdagen duren vanaf ontvangst van een geretourneerd artikel voordat deze geheel verwerkt is. Wanneer een geretourneerd artikel is goedgekeurd dan ontvangt u automatisch een email met de bevestiging hiervan.
 • Wij storten het volledige bedrag binnen 7 dagen terug van de producten die zijn geretourneerd . De kosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening. In het geval van een verkeerd geleverd artikel of mankement, nemen wij de retourkosten voor onze rekening. Is dit het geval? Neem dan contact op met ons.  
 • Retouren, die later arriveren bij ons dan 14 dagen nadat deze is ontvangen door u, worden niet geaccepteerd. Wij behouden dan het recht om verzendkosten in rekening te brengen om deze terug te sturen. Uiteraard maken wij dit bekend door contact te leggen. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen via email met info@bohemianrotterdam.nl