Door uw bestelling in te dienen bij onze webshop, gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden en gaat u als klant een bindende overeenkomst aan.

1 BESTELLINGEN
1.1 Wanneer de klant items via de webshop bestelt, wordt een koopovereenkomst gesloten.
1.2 Wij doen ons uiterste best om onze webshop zo nauwkeurig mogelijk te actualiseren. Echter is de voorraad van de winkel Bohemian by Jibodh altijd onderhevig aan verandering. Daarom behouden wij ons het recht voor, indien het voorraadniveau onjuist is of in geval van onvoorziene omstandigheden, de bestelde product(en) niet te leveren.
1.3 Bohemian by Jibodh behoudt zich het recht voor om op elk gewenst moment de prijs van onze producten te wijzigen.
1.4 In het geval dat wij niet kunnen leveren, wordt de klant gecontacteerd en wordt de kans gegeven om de bestelling te annuleren. Bij een geannuleerde bestelling wordt uw geld binnen 7 dagen teruggestort. Wanneer het product beschikbaar is voor een latere levering, wordt er een nieuwe leverdatum aangeboden. Indien dit niet wenselijk is, dan heeft u de mogelijkheid om de bestelling te annuleren.

2 BETALING
2.1 Wij bieden de volgende betalingsmogelijkheden aan:
Creditcard (VISA & Mastercard)
Bankrekening (iDeal)
Paypal
2.2 Zodra uw bestelling bij onze webshop is ingediend en betaald, ontvangt u een e-mail met de bevestiging van de bestelling en de details van de bestelling.
2.3 Voor vragen over uw bestelling kunt u contact met ons opnemen op info@bohemianrotterdam.nl. Wij zullen u zo spoedig mogelijk beantwoorden.

3 VERZENDEN & RETOUNEREN
3.1 Wij gebruiken PostNL als onze verzendpartner. Onze tarieven zijn te vinden op de Verzend- en Retourpagina. Nadat wij uw bestelling hebben verzonden, ontvangt u een tracking code om uw bestelling te volgen.
3.2 Klanten met een factuuradres en verzendadres buiten de EU zijn niet verplicht BTW af te dragen. Nadat is bevestigd dat uw factuuradres en verzendadres buiten de EU ligt, wordt de BTW automatisch uitgesloten van uw bestelling in de check-out.
3.3 Wij betalen geen eventuele douanekosten of (import)belastingen op uw bestelling voor verzendingen buiten de Europese Unie (EU). Tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor pakketten die verloren gaan of verkeerd worden afgeleverd door de verzendpartij (PostNL, UPS, DPD etc.) vanwege bijvoorbeeld een verkeerde adresinvoer. Wij zijn enkel een tussenpersoon tussen uw bestelling en de verzendpartij.
3.4 Voor sale artikelen kunnen geen retourneringen worden aangevraagd.

4 LEVERINGSSTATUS
4.1 Zodra uw pakket (en) in het sorteercentrum van onze verzendpartner staat, ontvangt u een tracking code om uw bestelling te volgen.                       
4.2 Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren pakketten als gevolg van de verkeerde adressen of eventuele gebreken van onze verzendpartner. 

5 PRODUCTKWALITEIT EN RETOURZENDINGEN
5.1 Na ontvangst van het product zullen wij kijken of wij de claim goedkeuren. Indien dit het geval is, wordt u op de hoogte gesteld. Wij sturen dan een nieuw product (indien voorradig) samen met de vergoeding retourzendingen of wij zullen u terugbetalen voor zowel het product als de retour-verzendkosten.

6 RETOURBELEID EN TERUGBETALINGSBELEID
6.1 Alle verkopen en bijkomende prijzen van de producten zijn definitief. Wij doen niet aan prijsvergelijking of prijsaanpassingen. Nadat u de goederen heeft ontvangen, heeft u het recht om het pakket te openen en te controleren of alles aanwezig is. Je kunt het product alleen retourneren d.m.v. het retourformulier indien het product niet gebruikt is en alle originele verpakkingen, prijskaartjes en hangtags etc. nog intact zijn. Indien u het product wilt retourneren, dan moet dit binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen bij ons binnen zijn. 
Let op: Totdat het product bij ons is afgeleverd, bent u er verantwoordelijk voor. Stuur daarom de retourzending altijd incl. een tracking code.
Bohemian by Jibodh is niet verantwoordelijk voor retourzendingen.
6.2 Retourbeleidseisen
Wanneer de retourzending niet voldoet aan onze eisen (zie Verzenden en Retourneren), behouden wij ons het recht voor om de retourzending of ruil te weigeren. Alle originele verpakkingen die bij het artikel behoren( dit houdt in: accessoires, authenticiteitskaarten, schoenendozen en stofzakken) moeten teruggestuurd worden in de originele staat. Wij accepteren geen schoenen, die belopen zolen hebben of in een beschadigde doos teruggestuurd worden. Wij sturen deze terug naar de klant en verlenen geen teruggave. 
6.3 Ben ik verantwoordelijk voor de retourzendingen?
Ja,  u wordt in rekening gebracht voor de retourkosten. We raden aan om de retourzending incl. tracking code te laten opsturen. Dit komt doordat u verantwoordelijk bent voor het pakket wanneer het verloren gaat of anderszins niet wordt ontvangen.
6.4 Is het mogelijk om mijn artikelen te retourneren of uit te wisselen in de winkel?
Ja, het is mogelijk om uw online gekocht product te retourneren of uit te wisselen in onze winkel. Het wordt daar op dezelfde wijze behandeld als bij een product dat via verzending is verzonden.

7 OMRUILINGEN
Als u uw product wilt ruilen voor een andere maat, kleur of stijl neem dan contact met ons op . Doe dit zo snel mogelijk zodat de gewenste andere kleur of andere maat of stijl van het product voor u kan worden gereserveerd. Het maximale aantal dagen om uw product te ruilen is 14 dagen na ontvangst. Dezelfde termijnen en voorwaarden zijn van toepassing op omruilingen zoals op retourzendingen. Houd er rekening mee dat extra verzendkosten mogelijk zijn voor een omruiling.

8 BEDRIJFSGEGEVENS
Bohemian by Jibodh
Pannekoekstraat 48A
3011LH Rotterdam
KvK 56509022